logo
home
algemene informatietijd en plaatsfoto en videobt-end
header-theater

Theater Vakantie 2014 :

In de zomer van 2014 heeft de theatergroep van OOKFIJN&CO voor het eerst een theatervakantie gehad. Aan het einde van deze vakantie hebben de spelers voor ouders een presentatie gehouden.

Geschreven en geregisseerd door Tine Collet.

FOTO'S:

vakantie_2014 foto 1vakantie_2014 foto 1vakantie_2014 foto 1vakantie_2014 foto 1vakantie_2014 foto 1vakantie_2014 foto 1vakantie_2014 foto 1

VIDEO'S:

vakantie_2014 video 1vakantie_2014 foto 1

Theater Vakantie 2015:

In de zomer van 2015 heeft de theatergroep van OOKFIJN&CO opnieuw een theatervakantie gehad deze keer waren ze in Nijeveen. Ook nu was er het einde van deze vakantie hebben we voor ouders een presentatie gehouden. Een presentatie getiteld: "Landleven!"

Een Stuk over hoe mooi het leven kan zijn, buiten in de zomer genietend van het weer.

Geschreven en geregisseerd door Tine Collet.

FOTO'S:

buitenleven 1buitenleven 2buitenleven foto 3buitenleven foto 4buitenleven foto 5buitenleven foto 6

Antonio en Juliet:

Opvoering van het stuk 'Antonio en Juliet' een stuk gebaseerd op de musical 'Westside Story' en het origineel 'Romeo en Juliet' van Shakespeare. In dit stuk gaat het om Antonio en Juliet en de twee rivaliserende groepen de Hackers en de Errors.

Geschreven en geregisseerd door Tine Collet.

Gespeeld in het Vrijdagtheater te Groningen op 21 mei 2016.

FOTO'S:

antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1antonio-en-juliet foto 1 antonio-en-juliet foto 10

VIDEO'S:

antonio-en-juliet video 1antonio-en-juliet foto 1

 

Heel lang geleden:

Opvoering van het stuk "Heel lang geleden," een stuk naar een idee van Don Duyns bewerkt door Tine Collet voor theater OOKFIJN&CO.

Toen er nog lang en gelukkig werd geleefd was alles eenvoudig. Je was goed of slecht meer was er niet. Maar in dit sprookje lijkt alles anders te gaan.

Geregisseerd door Tine Collet.

Gespeeld in het Vrijdag Theater te Groningen op 13 mei 2017.

FOTO'S:

heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1heel-lang-geleden foto 1 heel-lang-geleden foto 10

VIDEO'S:

heel lang geleden video 1heel lang geleden video 2heel lang geleden video 2

Oefenen in het Vrijdag Theater :

Elke donderdag komen de spelers van Theater OOKFIJN&CO samen in een lokaal in het Vrijdag Theater aan de Noorderbuitensingel. De dag begint met een verslag van de vorige week. Daarna worden ze eerst warm met zang en dans. Vervolgens gaan ze bezig met oefeningen. Zo doen ze met Tine verschillende concentratie oefeningen en improvisatie oefeningen. Daarnaast oefenen ze ook de tekst en liedjes van nieuwe voorstellingen.

Deze reeks foto's is een registratie van zo'n dag, waarop voornamelijk dit laatste te zien is

FOTO'S:

oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1oefenen_2017 foto 1 oefenen_2017 foto 10

Pubersaurus voor woonvorm 'Het Fundament' in Haren:

Begeleiders van de woonvorm 'het Fundament' vroegen Tine of het werktheater een stukspelen kon met het thema 'relatie' een onderwerp wat heel erg speelde bij de bewoners van de woonvorm.

Maar niet alleen speelde dit onderwerp bij de woonvorm, maar ook bij onze spelers. Voor het schrijven van het stuk, heeft Tine een aantal keer gesprekken met de groep over dit onderwerp gehad. Samen hebben ze het gehad over hun gedachtes, wensen, problemen en verhalen over dit onderwerp. Dit heeft ze opgeschreven en verwerkt in dit stuk. Daardoor is het een persoonlijk stuk geworden, zo ervoeren de spelers het.

Het uiteindelijke stuk gaat over een groepje scholieren op het schoolplein dat onderling gesprekken heeft over het onderwerp, elkaar uit daagt, jongens tegen de meisjes en Nielson komt af en toe langs.

FOTO'S:

pubersaurus foto 1pubersaurus foto 1pubersaurus foto 1pubersaurus foto 1pubersaurus foto 1pubersaurus foto 1